Presedintele LPF a declarat sambata, dupa partida Rapid-CFR Cluj, scor 1-4, ca formatia pregatita de Antonio Conceicao si-a demonstrat valoarea si ar putea lua titlul fara probleme
"A fost un meci frumos, dar s-a vazut o diferenta clara de valoare in favoarea lui CFR Cluj. La ce lot are, CFR ar trebui sa defileze prin campionat pana la final", a spus Dragomir, la finalul partidei, adaugand ca "mi-a placut mult galeria Rapidului pentru modul in care s-a comportat", relateaza NewsIn.

Prezent la joc, omul de afaceri german Lutz Stache, care se afla in negocieri cu George Copos pentru preluarea Rapidului, crede ca formatia giulesteana a avut ghinion, dar in cele din urma se va impune in lupta pentru titlu. "Rapid a jucat foarte bine, dar, din pacate, a avut mult ghinion. CFR Cluj a castigat pana la urma si o felicit. Oricum, sunt sigur ca noi vom castiga titlul. M-a impresionat toata echipa de la noi, dar dupa cum am spus, cred ca am avut mult ghinion", a opinat acesta.

CFR Cluj a castigat, sambata, scor 4-1, in deplasare, cu Rapid, in derby-ul etapei a 10-a, si a urcat pe prima pozitie in clasamentul Ligii I, luand locul chiar formatiei giulestene, care a coborat pe locul doi.

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat dupa victoria din deplasare cu Rapid ca nu a sperat inaintea jocului la un asemenea rezultat si e de parere ca elevii sai au facut un joc tactic "aproape perfect". "Sunt foarte bucuros pentru aceasta victorie, mai ales ca am invins echipa de pe primul loc, care avea un moral foarte bun inaintea meciului. Am demonstrat ca formam un grup unit, ca avem caracter si sunt bucuros ca toti baietii pe care ii am in lot pot face oricand un joc bun. Nu m-am gandit niciodata la un asemenea scor, dar am facut un joc aproape perfect. In repriza a doua, am controlat categoric ostilitatile", a spus Conceicao.

La randul sa, antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat ca elevii sai au pierdut partida cu CFR Cluj din cauza nenumaratelor ocazii ratate, dar si pentru ca arbitrul Alexandru Tudor nu le-a acordat doua penalty-uri in prima repriza, la doua faze clare.

"Nu mi-am imaginat niciodata un asemenea deznodamant si va trebui sa fac o analiza foarte atenta a jocului, dar si, in acelasi timp, sa ma analizez si pe mine. In aceasta seara, sansa a fost de partea adversarului, am ratat din nou nepermis de mult. Practic, ne-am batut singuri in aceasta seara. Cu toate astea, felicit CFR pentru victorie si ii doresc sa aiba aceeasi sansa si in partida de joi, din Liga Europa", a spus Hizo.

Hizo sustine ca arbitrul Alexandru Tudor a condus intregul joc in favorarea oaspetilor si nu vrea ca la meciurile Rapidului sa mai fie delegate brigazi din Romania. Autorul unicul gol al giulestenilor din acest meci, Ovidiu Herea, isi doreste ca esecul cu CFR Cluj sa fie razbunat etapa viitoare, atunci cand va avea loc derby-ul cu Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.