Porgras a fost notata cu 14,675, la fel ca si americanca Rebecca Bross, cele doua castigand cate o medalie de bronz. Chinezoaica He Kexin a cucerit medalia de aur, iar japoneza Koko Tsurumi, cea de bronz.
Medalia obtinuta de Ana Porgras este a doua a delegatiei Romaniei la aceasta editie a CM, dupa aurul lui Marian Dragulescu, de la sol. Tot sambata, Flavius Koczi s-a clasat pe locul 6 in finala la cal cu manere.

La gimnastica masculina, George Stanescu s-a clasat pe locul 4 in finala, la proba de inele. Stanescu a fost notat cu 15,325, la fel ca si brazilianul Arthur Nabarrete Zanetti, cei doi impartind locul 4. Medalia de aur a fost castigata de Yan Mingyong (China), argintul, de Iordan Iovtchev (Bulgaria), iar bronzul a intrat in posesia lui Oleksandr Vorobiov (Ucraina).

In finalele de sambata, Romania a castigat doua medalii, aur, prin Marian Dragulescu la sol, si bronz, prin Ana Porgras, la paralele. Tot sambata, Flavius Koczi s-a clasat pe locul 6 in finala la cal cu manere.

Duminica, Dragulescu si Koczi vor fi in finala la sarituri, iar Ana Porgras, la barna si sol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.