Fostul fotbalist francez Zinedine Zidane va lucra de saptamana viitoare pentru fostul sau club Real Madrid, urmand sa fie membru al unui comitet si sa mearga cu echipa la meciurile importante, informeaza editia online a Marca.
Presedintele clubului, Florentino Perez, a promis inca de cand a obtinut al doilea mandat ca il va aduce la club pe Zidane, iar francezul va fi prezent pe stadionul Santiago Bernabeu la meciul de sambata, cu Valladolid.

Zidane a acceptat sa lucreze gratis pentru gruparea spaniola, el fiind membru al unei asociatii care lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice, urmand ca Real Madrid sa sprijine respectiva asociatie, scrie NewsIn.

Fostul capitan al nationalei Frantei nu vrea sa fie in centrul atentiei si nu va avea nici birou la sediul gruparii. Una dintre dorintele sale exprimate a fost sa-l aduca la Real Madrid pe francezul Franck Ribery.

Zinedine Zidane a castigat cu Real Madrid un titlu de campion al Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei si Cupa Intercontinentala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.