Internationaul francez Thierry Henry se confrunta cu o leziune la coapsa dreapta in urma partidei pe care echipa sa nationala a castigat-o, miercuri, in fata Austriei, scor 3-1, si va sta departe de gazon in jur de doua saptamani.
Atacantul in varsta de 32 de ani a fost diagnosticat de staff-ul medical al gruparii catalane cu o rupura fibriala de 1,5 cm la bicepsul femural al coapsei drepte. Astfel, cel mai bun marcator din istoria reprezentativei Frantei va trebui sa ia un repaus de cel putin 10 zile, informeaza Marca, potrivit NewsIn.

In consecinta, Henry va rata sigur intalnirea de sambata cu Valencia, programata in etapa a 7-a din Primera Division, dar si meciul din Liga Campionilor cu Rubin Kazan.

De asemenea, si atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici, golgeterul la zi al Barcelonei, este incert pentru urmatoarea partida a campioanei Spaniei, dupa ce a receptionat o lovitura la genunchiul drept in timp ce evolua pentru nationala tarii sale in preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Dupa primele 6 etape disputate in Primera Division, FC Barcelona se afla pe primul loc in clasament, avand maximum de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.