Satul de haosul de la echipa nationala si dupa umilinta din Serbia, Cristi chivu a fost la un pas sa-si anunte retragerea de la prima reprezentativa.
Surse apropiate fotbalistului au dezvaluit ca dupa infrangerea din Serbia, capitanul tricolorilor a fost la un pas de a renunta la prima reprezentativa. Pe Chivu l-a deranjat cel mai mult faptul ca a fost acuzat ca ar fi luat intentionat acel cartonas. “De ce sa vreau sa iau rosu? Oricum, ii promisesem Adelinei ca vom merge la Piatra-Neamt, la parintii ei. Era prilejul perfect, sa merg cu lotul” s-a plans Cristi apropiatilor, potrivit Cancan.

Un alt lucru care nu i-a convenit a fost haosul de la echipa nationala si in special faptul ca Adrian Mutu are un tratament preferential fata de restul coechipierilor si ca nu a fost pedepsit pentru escapada dinaintea partidei cu sarbii. “Eu fac eforturi sa ajung la timp la lot, inchiriez avion privat, iar altii vin mereu cu o zi intarziere. Si apoi, ma intorc la Inter sa faca Stankovic si ceilalti misto de mine, ca suntem ciuca batailor? Oricum, s-a spus ca suntem generatia ratatilor, asa ca poate e mai bine sa-i lasam pe altii, sa vedem daca pot mai mult”, a rabufnit Chivu intr-un cerc restrans de prieteni.

De partea cealalta, atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, a afirmat intr-un interviu ca el si Chivu sunt cei mai criticati jucatori deoarece toata lumea se asteapta de la ei sa fie cei mai buni jucatori la fiecare meci al echipei nationale.

"Ce au toti cu mine? Buna intrebare. Nu stiu nici eu. Poate ca se asteapta la prea multe din partea mea, nu vreau sa ma gandesc la altceva. Sunt un jucator important in Romania, precum Chivu, iar de la noi toata lumea se asteapta tot timpul la maximum. Contra Serbiei am dezamagit, dar nu este numai vina noastra ca am pierdut",
a comentat Adrian Mutu infrangerea cu Serbia in cadrul unui interviu pentru cotidianul italian La Repubblica, conform NewsIn.

Mutu a mai spus ca i s-a parut exagerata reactia dupa ce s-a aflat ca a participat la o petrecere. "Eu nu am facut nimic rau si m-am comportat profesionist. Nimeni nu poate pune la indoiala acest lucru. La ce sa se gandeasca sotia mea? Daca nu ar cunoaste presa romana si nu ar avea incredere in mine ar aparea o problema. Din fericire, Consuelo este o femeie inteligenta si stie ca nu sunt adevarate lucrurile care s-au scris despre mine", a explicat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.