Vedeta clubului nord-american de baschet Cleveland Cavaliers, Lebron James, este suspect de gripa porcina, iar in perioada urmatoarea va efectua mai multe analize pentru a se descoperi exact afectiunea de care sufera, informeaza, joi, AFP.
James a avut mai multe simptome care seamana cu cele ale gripei porcine si nu a fost inclus in lotul pentru ultimul meci al echipei sale, cel pierdut cu Washington Wizards, scor 104-109.

Clubul i-a cerut sa ramana acasa pentru a se odihni atat lui, cat si altor doi jucatori cu simptome similare, Darnell Jackson si Coby Carl. Cei trei ar putea rata si partida cu San Antonio Spurs, scrie NewsIn.

Analizele urmeaza sa fie facute de mai multi doctori din NBA, iar acestia le-au cerut coechipierilor lui Jebron James, dar si membrilor staff-ului, sa stea cat mai departe de vedeta echipei, pentru a evita eventuale contaminari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.