Presedintele executiv al gruparii din Stefan cel Mare, Cristian Borcea, a declarat ca are incredere in tehnicianul Ion Marin si ca acesta va ramane antrenorul lui Dinamo pana in luna mai a anului viitor, atunci cand ii va expira contractul lui Andone cu Al Ahli.
"Daca nu aveam incredere in Ion Marin, nu-l mai puneam antrenor principal. Pe Ioan Andone nu-l putem aduce pana in mai si pana atunci va ramane Ion Marin", a declarat presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, care a tinut sa demonteze si zvonurile care il dadeau pe Bergodi drept viitorul antrenor al alb-rosilor.

Borcea a sarit in ajutorul decarului nationalei, insa, in acelasi timp, a admis ca Mutu a facut erori. "A gresit ca nu si-a luat la revedere cand a plecat de la nationala, dar se uita prea repede cate lucruri bune a facut Mutu pentru prima reprezentativa. Se uita de vremea cand dadea goluri si nationala castiga, iar toata lumea era fericita", a replicat Borcea, conform NewsIn.

Oficialul dinamovist l-a criticat si pe Adrian Cristea, dupa ce escapada nocturna a acestuia, petrecuta inaintea meciului cu Serbia, a fost dezvaluita de presa. "E inadmisibil ce a facut Adrian Cristea. L-am certat, dar nu ii punem la indoiala valoarea", a incheiat Borcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.