Cotidianul ceh Blesk a anuntat ca ofera aproximativ 38.000 de euro fotbalistilor din echipa nationala a statului San Marino in cazul in care inving Slovenia, pentru a ajuta Cehia sa se califice la barajul pentru Campionatul Mondial din 2010, informeaza editia online a Marca.
"Vrem sa fim fericiti in ultima zi a preliminariilor si de aceea oferim un milion de coroane jucatorilor din San Marino daca inving Slovenia", scrie tabloidul, citat de NewsIn

"Vom face tot ce putem sa castigam, dar problema este ca nu prea reusim sa marcam goluri", a spus capitanul nationalei din San Marino, Andy Selva.

Echipa nationala a Cehiei ocupa locul 3 in Grupa 3 a preliminariilor, cu 2 puncte mai putin decat ocupanta locului secund, Slovenia, si cu 4 mai putin decat liderul Slovacia.

Reprezentativa ceha se poate califica la barajul pentru CM 2010 in cazul in care invinge Irlanda de Nord in ultima partida, iar San Marino invinge Slovenia. Nationala din San Marino ocupa ultimul loc in grupa, a reusit un singur gol si a primit 44.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.