Fundasul nationalei sustine ca Romania este obligata sa invinga selectionata Insulelor Feroe, in partida de astazi, pentru a pastra "putinii suporteri" pe care ii mai are
"Vrem sa spalam rusinea din Serbia. Este ultimul joc si ultima impresie conteaza. Trebuie sa jucam pentru tricolor, pentru Romania si pentru putinii suporteri pe care ii mai avem", a declarat Dorin Goian, marti, dupa antrenamentul oficial sustinut de elevii lui Razvan Lucescu la Piatra Neamt.

Atacantul Ionut Mazilu a subliniat la randul sau necesitatea unei victorii in meciul de miercuri. "Nu este o atmosfera plina de presiune, dar trebuie sa castigam in primul rand pentru noi si apoi pentru Romania. Daca gresim si de data asta, nu ne va mai ierta nimeni", a spus Mazilu. Un alt atacant, Andrei Cristea, este de parere ca tricolorii nu trebuie sa isi faca probleme inaintea acestui meci. "N-am ajuns sa ne fie frica de Insulele Feroe, dar ne apasa rezultatul din Serbia. Trebuie sa strangem toti randurile, sa avem o atitudine total schimbata si sa castigam. Este important sa terminam campania cu fruntea sus", a declarat jucatorul dinamovist.

De partea cealalta, selectionerul echipei din Feroe, Brian Kyr, a reiterat marti seara ca echipa sa va avea meci greu la Piatra Neamt. "Suntem departe de casa si va fi un meci dificil. Romania are o traditie frumoasa in fotbal comparativ cu noi. Despre aria de selectie ce sa mai vorbim, noi avem 15.000 de locuitori, fata de 22 de milioane cat are Romania. Vom incerca din rasputeri sa nu ne facem de ras", a spus Kyr.

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa sambata, in deplasare, de reprezentativa Serbiei, scor 5-0, acesta fiind cel mai categoric esec al tricolorilor dupa o pauza de 26 de ani, cand Romania era invinsa de Tara Galilor, tot la o diferenta de 5 goluri, dar intr-un joc amical.

Jucatorii pregatiti de Razvan Lucescu vor intalni in ultimul meci al preliminariilor pentru turneul final din Africa de Sud reprezentativa Insulelor Feroe, astazi, 14 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Piatra Neamt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.