Cinci jucatori au murit si alti 22 au fost raniti dupa ce autocarul cu care mergeau in deplasare a fost implicat intr-un accidenta rutier in sudul Africii de Sud, informeaza cotidianul spaniol Marca.
Formatia Burgersdorp Shinnig Stars Footbal, dintr-o liga regionala din Africa Sud, mergea spre localitatea Greater Tzaneen, acolo unde trebuie sa evolueze impotriva gruparii Mafarani, scrie NewsIn.

Mai multi membri ai Federatiei Sud-africane de Fotbal (SAFA) au mers la familiile decedatilor pentru a transmite condoleante si pentru a le oferi acestora sprijin, dar i-au vizitat si pe cei 22 de raniti in spitalele in care acestia sunt internati. Mai mult, Federatia a deschis un cont unde oamenii pot dona bani pentru a-i ajuta pe cei implicati in accident sau pe rudele acestora.

Presedintele SAFA, Kirsten Nematandi, si-a exprimat regretul pentru tragedie si a precizat ca problemele financiare pe care le au cluburile mai mici le determina sa mearga in deplasari cu tot felul de mijloace de transport in comun neconventionale, cum ar fi microbuze sau camionete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.