Atacantul roman Adrian Mutu a precizat intr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului Fiorentina ca declaratiile selectionerului Razvan Lucescu la adresa lui au fost interpretate, iar el nu a gresit cu nimic pentru ca a petrecut cu cateva zile inainte de intalnirea cu Serbia.
"Agentul meu, Victor Becali, l-a contactat pe Razvan Lucescu, de la care a primit asigurari ca declaratiile care i-au fost atribuite sunt lipsite de fundament. Petrecerea despre care se face referire a avut loc marti seara, cu cinci zile inainte de meciul oficial cu Serbia", a afirmat Mutu, conform NewsIn.

Presa a scris ca Adrian Mutu ar putea sa nu mai fie convocat la echipa nationala din cauza problemelor de indisciplina.

Fotbalistul Fiorentinei a fost surprins petrecand pana noaptea, iar nationala Romaniei a pierdut cu 0-5 partida cu Serbia, meci in care atacantul a fost titular si a primit un cartonas galben, urmand sa fie suspendat pentru ultimul meci din preliminarii, cel cu Insulele Feroe.

"A fost o seara libera aprobata de staff-ul tehnic al echipei nationale. Eu decid ce fac in timpul liber si am respectat regulile impuse de meseria mea. Nu este corect ca din cauza unei infrangeri urate sa mi se puna la indoiala profesionalismul", a explicat Mutu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.