Antrenorul Ioan Andone a declarat agentiei NewsIn, ca oficialii lui Al-Ahli i-au transmis ca trebuie sa-si respecte contractul semnat in vara cu gruparea araba, astfel ca intoarcea pe banca tehnica a lui Dinamo nu mai este posibila.
"M-am intalnit cu presedintele lui Al-Ahli si mi-a spus clar ca trebuie sa-mi respect contractul. Le-am zis si celor de la Dinamo ca nu mai pot veni, nu mai are rost sa zic ca imi pare rau sau nu, e intelegerea semnata de mine si nu am ce face. Nu stiu daca voi veni la anul la Dinamo, am contract cu Al-Ahli pana pe 15 mai si nu stiu care va fi situatia pana atunci", a spus Andone.

Tehnicianul are incredere in faptul ca Ion Marin va obtine rezultate la carma echipei din Stefan cel Mare. "Ma bucur ca Ion Marin este antrenorul lui Dinamo. Am incredere ca va face lucruri foarte bune la Dinamo, mai ales ca are pe mana un lot valoros. Oricum, chiar daca veneam la Dinamo, al ramanea in staff-ul meu, daca dorea, normal", a conchis Andone.

Ioan Andone a fost saptamana trecuta la Bucuresti si a discutat cu oficialii lui Dinamo despre posibilitatea de a prelua echipa din Stefan cel Mare.

Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat agentiei NewsIn, ca daca raspunsul lui Ioan Andone va fi unul negativ, Ion Marin se va ocupa de pregatirea echipei din Stefan cel Mare. Ion Marin l-a inlocuit pe italianul Dario Bonetti in functia de antrenor principal al lui Dinamo, si a debutat pe banca echipei din Stefan cel Matre in partida de pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-1, din etapa a 9-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.