Pilotul brazilian Felipe Massa a condus un monopost Ferrari pe circuitul de la Fiorano, pentru prima data dupa gravul accident suferit la 25 iulie, in timpul calificarilor pentru Marele Premiu al Ungariei, informeaza editia online a Gazzetta dello Sport.
Massa a pilotat monopostul Ferrari F2007 pe circuitul privat al scuderiei italiene, dupa o pauza de 79 de zile. El a efectuat initial cateva tururi, dupa care a intrat la boxele echipei, dar in scurt timp a revenit inapoi pe pista, scrie NewsIn.

Echipa a precizat ca brazilianul nu va reveni in competitie in acest sezon, ci in 2010, deoarece se doreste ca recuperarea acestuia sa se faca treptat.

Pilotul a fost supus vineri si sambata unor teste medicale efectuate la Paris, iar medicii i-au permis sa conduca din nou monopostul. El urmeaza ca din sezonul viitor sa fie coleg cu spaniolul Fernando Alonso.

Felipe Massa a suferit o fractura craniana in timp MP al Ungariei, fiind operat de doua ori in zona in care a fost lovit de o piesa cazuta de la monopostul lui Barrichello.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.