Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca tehnicianul Mihai Stoichita a semnat un contract valabil pe un sezon cu formatia din Ghencea si a precizat ca obiectivul sau va fi clasarea pe unul din primele 3 locuri in Liga I.
"Stoichita a semnat pe un an de zile, e gata. Ca obiectiv are clasarea pe unul dintre locurile 1-3. Daca il indeplinest,e ramane in continuare. Daca se intampla sa castige Liga Europa sta 100 de ani la Steaua. Asa e aici, daca ai performanta stai, daca nu, pleci", a declarat Gigi Becali, potrivit NewsIn.

Tehnicianul ros-albastrilor a afirmat ca a discutat cu oficialii clubului si a primit din partea acestora promisiunea ca primele jucatorilor vor fi achitate in cel mai scurt timp, adaugand in in perioada urmatoare va anunta si cine va ocupa functia de antrenor secund la Steaua.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, managerul general Basarab Panduru, antrenorul Mihai Stoichita si patronul Gigi Becali s-au intalnit luni la resedinta finantatorului din Aleea Alexandru, acolo unde tehnicianul a semnat intelegerea cu gruparea din Ghencea. Becali a ajuns mai tarziu la discutii, pentru ca luni dimineata a fost chemat la parchet.

Mihai Stoichita a fost numit antrenor la Steaua dupa partida cu Serif Tiraspol din Liga Europa, scor 0-0, atunci cand italianul Cristiano Bergodi a fost demis. Tehnicianul a condus pana acum formatia din Ghencea fara sa aiba un contract semnat.

De cand a preluat echipa, Stoichita este neinvins, el inregistrand pana acum doua victorii, cu Pandurii Tg. Jiu (Liga I, scor 1-0) si FCM Bacau (Cupa Romaniei, scor 2-0) si trei rezultate de egalitate cu Twente (Liga Europa, scor 0-0), FC Brasov (Liga I, scor 0-0) si Gloria Bistrita (Liga I, scor 1-1).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.