Sapte persoane, implicate in furtul unor masini de lux, printre care se afla si cea a finantatorului Stelei, Gigi Becali, au fost trimise in judecata pe 24 septembrie. Procesul a inceput atazi la Judecatoria Sectorului 1.
Becali este ultima persoana invininuita in acest dosar careia trebuie sa i se prezinte materialul de urmarire penala, restul prezentandu-se deja la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, relateaza NewsIn. Acesta a declarat insa, astazi, la Parchetul General, ca nu va citi materialul de urmarire penala, pentru ca el stie cel mai bine ce a facut si ca nu este vinovat, avand in vedere faptul ca i-a tratat bine pe hotii masinii sale.

Europarlamentarul a adaugat ca nu i se pare normal sa i se aduca la cunostinta materialul de urmarire penala inainte de a fi solutionata plangerea facuta de el impotriva procurorilor de la Parchetul de langa Tribunalul Bucuresti, dar si inainte sa primeasca un raspuns cu privire la confruntarea cu hotii.

Becali s-a aratat nemultumit si pentru faptul ca hotii masinii sale, pe care i-ar fi sechestrat, nu au fost inca o data audiati de procurori, el sustinand ca va scrie toate aceste observatii procurorului care se ocupa de cazul sau.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus declinarea dosarului privind sechestrarea presupusilor hoti ai masinii lui Gigi Becali la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, din cauza ca patronul Stelei este europarlamentar. Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, pe 26 iunie, recursul lui Gigi Becali impotriva sentintei Judecatoriei Sectorului 1 si au decis ca acesta poate parasi tara.

Becali a fost eliberat din arest preventiv prin decizia Tribunalului Bucuresti din 16 aprilie, fiindu-i impuse, insa, mai multe interdictii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.