Inconjurata de oameni de nimic, Campioana unei Mari Iubiri si-a pierdut credinta, iar viitorul sezon, primul in Divizia B, se anunta mai sumbru ca niciodata.

De mai bine de o saptamana, Mititelu se tot lauda ca a cumparat si divizionara B, FC Caracal, insa tehnicianul Nae Ungureanu a tinut sa precizeze, la reunirea lotului, ca nu a fost vorba vreodata de o asemenea tranzactie. Contra sumei de 900.000 de euro, patronul "Stiintei", Adrian Mititelu, spunea ca, dupa o intelegere cu George Ilinca si Jahani Farid, a preluat si divizionara B, FC Caracal, nu numai pe cei 11 jucatori care au fost inregimentati in regim de urgenta la Universitatea. Asa cum era de asteptat, reactia caracalenilor a venit destul de rapid, prin vocea tehnicianului Nae Ungureanu: "Nu este adevarat ca Mititelu a cumparat FC Caracal. De fapt, niciodata nu a fost vorba despre asa ceva! Totodata, este bine de stiut ca echipa va ramane a caracalenilor si ca nu se va muta la Craiova, asa cum a aparut in ultimele zile prin anumite ziare".

Altfel, de cand a cedat Stiinta U Craiova prietenului sau Adrian Mititelu, Dinel Staicu a refuzat sa mai stea de vorba cu presa. Convins ca fotbalul este o afacere profitabila, Dinel Staicu a spus unor prieteni ca s-ar implica la FC Caracal din viitorul sezon. "Sigur o sa revina in peisajul fotbalului din Oltenia. Asa cum ne-a spus noua, Staicu ar dori sa investeasca la formatia caracaleana, alaturi de George Ilinca si Jahani Farid. Prin aceasta decizie, Dinel Staicu si-ar dori sa isi ia o revansa dupa ce a retrogradat Craiova", au declarat unele persoane din fosta conducere a clubului craiovean


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.