Columbianul Dayro Moreno a revenit miercuri la echipa mare a Stelei si a efectuat primul antrenament sub comanda tehnicianului Mihai Stoichita, dupa ce o perioada de o luna si jumatate a jucat la formatia secunda din Ghencea.
"Dayro s-a antrenat prima data sub comanda lui Mihai Stoichita si pare mai motivat. Asa mi-a lasat impresia, dar trebuie sa vedem cum se va integra in actualul sistem de joc, pentru ca va fi putin mai greu pentru el. Depinde totul de modul in care se va antrena, de cat va alerga. Trebuie sa demonstreze in continuare, pentru ca la prima sedinta de pregatire e normal sa aiba un entuziasm mai mare", a declarat managerul general al Stelei, Basarab Panduru, potrivit NewsIn.

Columbianul Dayro Moreno nu s-a prezentat la reunirea Stelei, apoi a absentat de la antrenamente aproximativ o luna. Mijlocasul s-a inteles in cele din urma cu oficialii Stelei si a acceptat sa joace la echipa a doua a clubului, dar si sa ii fie micsorat salariul pentru ca a lipsit nemotivat. Fostul tehnician al ros-albastrilor, Cristiano Bergodi, a declarat in nenumarate randuri ca nu se poate baza pe Dayro pentru ca nu era pregatit, dar, cu toate acestea, patronul Gigi Becali a cerut ca jucatorul sa fie trecut pe lista UEFA. Dupa demiterea lui Bergodi, noul antrenor Mihai Stoichita a anuntat ca il va urmari si Dayro, iar in cel mai scurt timp acesta va fi chemat la prima echipa.

Intre timp, columbianul a evoluat meci de meci pentru Steaua II in liga a II-a si in Cupa Romaniei, reusind sa si inscrie de cateva ori pentru gruparea pregatita de Leo Strizu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.