George Becali va fi trimis in judecata in dosarul in care este acuzat pentru rapirea a trei interlopi din Bucuresti.
Conform unei intelegeri intre avocatul sau si procurorii Sectiei de Urmarie Penala si Criminalistica, cei care au finalizat cercetarile in acest dosar, miliardarul din Pipera ar trebui sa mearga la tribunal incepand de luni pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala, informeaza ProTv. Acesta reprezinta ultimul act de procedura penala inainte de a fi redactat rechizitoriu si de a fi trimis in judecata, pentru ca George Becali sa-si spuna punctul de vedere in fata unor judecatori.

In acest dosar George Becali a fost acuzat de sechestrare de persoane si a fost chiar si arestat preventiv vreme de doua saptamani. Patronul Stelei are la dispozitie cateva zile pentru a studia dosarul fila cu fila si pentru a vedea ce probe au procurorii impotriva sa.

Gigi nu merge la Parchet


Avocatul lui Becali in acest dosar, Bogdan Vlad, a confirmat, pentru NewsIn, ca Becali, citat luni de procurori pentru a vedea materialul de urmarire penala in dosarul sechestrarii hotilor masinii sale, nu se va prezenta la Parchet, motivul amanarii fiind faptul ca apararea a cerut o confruntare intre hotii masinii, parti vatamate in acest dosar, si bodyguarzii lui Becali, cercetati pentru sechestrare. Avocatul a explicat ca, dupa ce va avea loc aceasta confruntare si dupa rezultatele ei, poate sa i se prezinte lui Becali probele impotriva sa.

Procurorii nu au stabilit inca data la care va avea loc confruntarea. Intre timp, George Becali s i-a prezentat candidatura la prezidentiale din partea Partidului Noua Generatie.

Gigi Becali este ultima persoana invininuita in acest dosar careia trebuie sa i se prezinte materialul de urmarire penala, restul prezentandu-se deja la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.