Patronul Stelei a declarat dupa remiza cu Gloria Bistrita, scor 1-1, ca evolutia ros-albastrilor a fost influentata de scandarile spectatorilor, care l-au contestat pe toata durata jocului. In acest sens, Becali a anuntat masuri drastice.
"E clar ca jucatorii au fost afectati de scandarile huliganilor, a fost o jungla pe stadion. Sunt extrem de suparat, asa ceva nu se mai poate. Prima masura pe care o voi lua va fi sa nu mai platesc taxele. Huliganii sunt problema statutului si, implicit, a Romaniei. Aici a fost o jungla in seara asta. Voi anula abonamentele de la peluza si voi emite unele noi, dar doar pentru elevi si studenti. Este inadmisibil sa injuri in halul asta. E clar ca jucatorii au fost afectati de scandarile huliganilor", a spus Becali, potrivit NewsIn.

Dupa meci, cateva zeci de fani stelisti s-au strans in fata tribunei I si au scandat impotriva lui Becali, in timp ce acesta acorda declaratii presei. Latifundiarul a mers printre ei, flancat de cativa bodyguarzi, dar acestia nu au incetat sa il injure.

Patronul Gigi Becali a fost contestat de tot stadionul, mai putin de fanii de la tribuna a doua. "Gigi Becali, esti o mizerie" si "Du-te la oi, vinde clubul" au fost mesajele scrise pe doua bannere. De apostrofarile spectatorilor nu au scapat nici presedintele Valeriu Argaseala si antrenorul Mihai Stoichita, caruia fanii de la Peluza Sud, care la acest meci au stat la Tribuna I, i-au cerut demisia si au scandat: "Esti sclavul lui Becali". De asemenea, acestia au scandat numele fostilor tehnicieni ai Stelei, Cristiano Bergodi, Marius Lacatus si Gheorghe Hagi, plecat din Ghencea dupa conflicte cu patronul.

Steaua nu a reusit sa invinga duminica, pe teren propriu, pe Gloria Bistrita, ultima clasata, obtinand doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, intr-un meci din etapa a 9-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.