Internationalul englez al lui LA Galaxy, David Beckham, a anuntat ca se afla in tratative avansate cu reprezentantii lui AC Milan pentru a reveni la formatia italiana sub forma de imprumut la inceputul anului viitor, informeaza AFP.
"Am mai multe oferte, dar niciuna dintre ele nu poate sta in calea mea de a ma intoarce la AC Milan. Negocierile dintre cele doua cluburi sunt aproape de finalizare", a spus mijlocasul in varsta de 34 de ani, arata NewsIn.

Beckham mai are doi ani si jumatate de contract cu actuala sa echipa si vrea sa revina in Europa, intrucat Major League Soccer va intra in pauza competitionala intre lunile noiembrie si martie.

Fostul jucator al lui Real Madrid si Manchester United a declarat in repetate randuri ca isi doreste sa participe alaturi de nationala Angliei la Cupa Mondiala din 2010, iar una dintre conditiile pe care i-a pus-o selectionerul Fabio Capello este aceea de a evolua constant la un club important din Europa.

David Bekhcam a mai fost imprumutat la AC Milan in primele 5 luni ale anului curent, timp in care a marcat doua goluri in 18 meciuri in Serie A.

De serviciile mijlocasului lui LA Galaxy s-au mai interesat mai multe echipe din Anglia, printre care si Tottenham Hotspur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.