Fostul atacant al lui Inter Milano, Adriano, a marturisit intr-un interviu ca a existat o perioada in care se prezenta sub influenta alcoolului la antrenamentele echipei, si din cauza problemelor personale pe care le-a avut a decis sa-si rezilieze contractul cu Inter, informeaza presa italiana.
"Am intrat in depresie dupa decesul tatalui meu, si numai alcoolul putea sa ma vindece. Eram fericit atunci cand beam si nu ma opream deloc. Beam orice gaseam, vin, whisky, bere, multa bere. Lumea zicea ca sunt nebun ca am renuntat la un contract de multe milioane de euro, dar adevarul este ca niciun ban nu poate compensa afectiunea familiei. Am renuntat la milioane, dar am cumparat fericirea", a spus Adriano, in varsta de 27 de ani, care in prezent evolueaza la Flamengo.

"Ajungeam beat la antrenamente in fiecare zi. Nu adormeam de frica sa nu ajung tarziu, iar cand veneam eram intr-o stare foarte proasta. Ma trimiteau sa dorm in infirmerie si spuneau jurnalistilor ca aveam probleme musculare. Nu ma mai puteam opri din baut, am ajuns sa am scandaluri si cu Roberto Mancini, iar pana la urma a trebuit sa plec de la Inter", a explicat jucatorul, potrivit NewsIn.

Urmatorul antrenor al echipei, Jose Mourinho, a incercat sa-l ajute pe Adriano sa revina ca titular, dar atacantul spune ca nu reusea sa treaca peste problemele pe care le avea. "Am crezut ca am scapat, dar nu ma mai puteam baza pe nimeni si m-am apucat din nou sa consum alcool. M-am intors pentru Mourinho, dar nu a fost de ajuns. Am inceput din nou cu petrecerile, femeile si alcoolul. Cei de la club nu mai erau dispusi sa accepte aceasta situatie. Imi pare rau pentru Mourinho, s-a certat cu mai multi directori incercand sa negocieze situatia mea", a mai spus Adriano.

Brazilianul si-a inceput cariera la actuala sa echipa, Flamengo, in 2000. Un an mai tarziu a fost cumparat de Internazionale, de unde a evoluat sub forma de imprumut la Fiorentina, Parma si Sao Paulo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.