Unul dintre reprezentantii echipei Toyota a afirmat in presa japoneza ca, din cauza costurilor prea mari, constructorul se poate retrage din competitie, informeaza editia online a The Guardian.
"Nu mai trebuie sa cheltuim atat de multi bani. Trebuie sa luam in considerare diverse probleme si sa ne gandim la legatura pe care o avem cu constructorul. Acum vom participa, dar lucrurile sunt neclare, depind de finante", a spus seful echipei, Tadashi Yamashina, potrivit NewsIn.

Echipa Toyota, care nu castigat nicio cursa de la debutul din 2002, desi are un buget anual de aproape 300 de milioane de dolari, s-a inscris pentru sezonul viitor al campionatului de Formula 1, iar potrivit unei intelegeri semnate, trebuie sa participe la competitie pana in 2012.

O alta echipa care s-a retras din competitie este Honda, care a fost cumparata si transformata in Brawn, actualul lider al clasamentului.

Toyota ocupa locul 5 in clasamentul constructorilor, cu 46,5 puncte acumulate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.