Pilotul spaniol Fernando Alonso, care urmeaza sa semneze un contract cu echipa italiana Ferrari, va incasa un salariu anual de 25 de milioane de euro, potrivit editiei online a cotidianului AS.
Primii trei ani intre cele doua parti sunt garantati, urmand ca intelegerea sa aiba o optiune referitoare la prelungirea pe inca trei ani a contractului.

Scuderia italiana il va plati in fiecare an pe Alonso cu aproximativ 25 de milioane de euro. Pilotul va avea mai multe intalniri cu oficialii Ferrari pentru a stabili detaliile legate de urmatorul sezon, iar acesta vrea sa colaboreze cu unii ingineri alaturi de care a mai lucrat, scrie NewsIn.

Potrivit presei spaniole, Fernando Alsonso poate sa fi prezentat oficial joi, in Japonia. Inlocuitorul sau la Renault poate sa fie Robert Kubica.
Spaniolul in varsta de 28 de ani are in palmares doua titluri de campion mondial, ambele cu Renault. El a mai concurat pentru Minardi si McLaren.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.