Presa engleza a publicat o declaratie in care Adrian Mutu spune ca pentru Fiorentina nu ar fi o mare victorie daca ar invinge pe Liverpool, deoarece echipa italiana poate castiga orice meci de pe teren propriu, scrie editia online a The Telegraph.
"Jucatorii de acum mai multi ani nu erau cu mult diferiti fata de alti oameni, dar dupa ce se auzea fluierul de final, doreau doar sa traga o gramada de cocaina si sa suga sangele unui star porno. Cortinele au fost trase, iar Adrian Mutu stie foarte bine acest lucru. Mutu este acum mult mai serios dupa acele zile. A avut succes, iar procesul cu Chelsea i-a taiat aripile vampirului de altadata, iar fata i s-a albit dupa ce a fost condamnat sa plateasca amenda", comenteaza sursa citata, potrivit NewsIn.

"Inainte obtineai o victorie de prestigiu daca invingeai pe Liverpool, dar nu mai este valabil acest lucru acum. De cand sunt la Florenta, echipa, clubul, dar si intreaga atmosfera au evoluat, iar acum putem invinge pe oricine pe terenul nostru", a spus Adrian Mutu, potrivit presei engleze.

Fitbalistul roman s-a referit si la amenda primita dupa ce formatia Chelsea i-a reziliat contractul din cauza consumului de cocaina. "Eu nu pot plati respectiva suma. Nu este vorba despre vointa, pur si simplu nu sunt capabil. Sunt devastat. Ma afecteaza foarte mult si pe plan personal. Cred ca am platit destul pentru o greseala din tinerete, care este foarte departe acum fata de omul si fotbalistul care sunt in prezent. Cand sunt pe teren ma gandesc numai la fotbal, dar situatia este dificila", a spus Mutu.

"Avand in vedere ceea ce a aparut in ziare, se pare ca Mutu este capabil in continuare sa fie arogant si condescendent. El poate crede ca daca vorbeste de rivalii lui Chelsea, acest lucru ar putea sa-l ajute in legatura cu reducerea amenzii. Chiar daca Fiorentina l-ar plati cu 50.000 de lire sterline pe gol, el tot trebuie sa marcheze de 300 de ori pentru a strange banii", mai scrie cotidianul.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.