Fostul international Marius Lacatus va fi instalat in functia de antrenor principal al gruparii FC Vaslui, dupa ce a ajuns la un acord cu patronul Adrian Porumboiu, transmite corespondentul NewsIn.
Liber de contract, tehnicianul s-a prezentat ieri dupa-amiaza la arena vasluiana, acolo unde Porumboiu l-a prezentat jucatorilor in vestiar. Acesta va urmari antrenamentul echipei, care va fi condus pentru ultima oara de Dorin Zotinca.

In varsta de 45 de ani, Marius Lacatus a antrenat ultima oara Steaua, de unde a plecat in primavara, iar in cariera sa a mai pregatit FC National, Otelul Galati, FC Brasov, Ceahlaul, Inter Gaz si UTA. El a mai fost secund la nationala Romaniei si a statului Panama.

FC Vaslui a ramas fara antrenor principal in urma cu o saptamana, dupa ce Cristian Dulca a fost demis, iar locul sau a fost luat temporar de secundul Dorin Zotinca. In ultimele doua partide, formatia vasluiana a invins Chimia Brazi, scor 5-0, in 16-imile Cupei Romaniei, si a pierdut, scor 0-2, cu Unirea Alba Iulia, in campionat.

Dupa primele 8 etape, FC Vaslui ocupa locul 11 in clasament, cu 10 puncte, pierzand ultimele trei partide.

De cand a promovat in Liga I, in 2005, formatia moldava a avut 9 antrenori, insa niciunul nu a reusit sa pregateasca echipa de-a lungul unui intreg sezon. Pe banca tehnica a gruparii patronate de Porumboiu au fost Basarab Panduru (5 meciuri), Mircea Rednic (29 de meciuri), Gheorghe Multescu (9 etape), Viorel Hizo (doua mandate, 38 de etape), Dorinel Munteanu (26 de etape), Emil Sandoi (8 etape), Viorel Moldovan (19 etape), Cristian Dulca (9 etape) si Dorin Zotinca (o etapa).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.