Asociatia Romana de Minifotbal lanseaza o campanie de promovare a minifotbalului, cunoscut si sub numele de fotbal pentru amatori pe teren redus.
Astfel pana pe data de 1 noiembrie 2009, aproape in fiecare judet al Romaniei, iubitorii de fotbal vor avea posibilitatea de a se inscrie in competitiile afiliate Asociatiei Romane de Minifotbal, desfasurate sub numele de Liga Bergenbier.

“Fotbalul amator merita tot sprijinul nostru pentru ca acolo se naste pasiunea adevarata pentru fotbal: jucand cu prietenii si pentru prieteni. Sustin Liga de fotbal amator Bergenbier si sunt fericit sa fac parte din acest proiect”, a declarat Cristi Chivu, ambasadorul Bergenbier si unul dintre principalii promotori ai fotbalului amator din Romania.

Liga Bergenbier reprezinta o faza superioara campionatelor de la nivel local organizate in acest moment in tot mai multe judete ale tarii. Pana acum Asociatia Romana de Minifotbal a depus un efort si un interes constant in initierea si promovarea acestor turnee la nivel national.

Principiile Asociatiei Romane de Minifotbal au la baza spiritul de fair-play, de echipa si chiar de dezvoltare a talentului fotbalistic, minifotbalul fiind un sport pentru fiecare dintre noi.

„Dorinta noastra este ca acest proiect sa continue, sa se dezvolte si sa reprezinte o alternativa pentru fotbalistii amatori din intreaga tara care au acum propria lor competitie. Participarea lui Crisiti Chivu alaturi de noi in acest proiect, nu poate decat sa ne bucure si sa apreciem sprijinul sau. Scopul Asociatiei Romane de Minifotbal ramane acela de stimula participarea tuturor persoanelor indiferent de varsta la aceste competitii de minifotbal desfasurate in cele mai multe judete ale tarii. Chiar mai mult decat atat, dorim sa creem inclusiv o stare de spirit, nu intamplator minifotbalul este un sport pentru fiecare dintre noi”,
a declarat Razvan Burleanu, presedintele Asociatiei Romane de Minifotbal.

Campioana Ligii Bergenbier este desemnata in urma turneului final, de tip play-off, la care iau parte castigatoarele fiecarei ligi judetene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.