Antrenorul Protasov s-a aratat multumit de lot, dar presedintele Stoica a anuntat o noua achizitie

Oleg Protasov, antrenorul Stelei, a declarat, ieri, pe aeroportul "Henri Coanda", inaintea plecarii in turneul din Austria, ca este multumit de felul in care s-au prezentat jucatorii la antrenamentele desfasurate pana acum sub comanda sa. "Baietii au dat totul la primele antrenamente si acum e foarte important sa-i vad si la joc, sa-mi fac o impresie mai clara despre fiecare in parte. Ne-am gandit sa jucam patru meciuri in Austria, dar cautam inca adversari puternici si nu putem spune exact cu cine vom juca", a spus tehnicianul ucrainean.

Ultimul fotbalist achizitionat de Steaua, Andrei Enescu de la Building Vanju Mare, a afirmat ca este o surpriza faptul ca a ajuns asa de repede la un club mare. "M-am acomodat bine, baietii sunt de treaba. Voi sta in camera cu Mirel Radoi, sunt foarte mandru si bucuros. Deocamdata n-am apucat sa vorbesc cu el, pentru ca este lovit, dar e timp", a spus Enescu, care a precizat ca nu a acordat niciodata un interviu in fata unui numar asa de mare de camere de luat vederi. In turneul din Austria, Steaua va disputa patru partide, pe 6, 10, 13 si 16 iulie. Singura adversara al carei nume este cunoscut este cel al campioanei Sloveniei, NK Gorica, pe care Steaua o va intalni pe 6 iulie.

Mijlocasul anonim

Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ieri, pe Aeroportul "Henri Coanda", de unde urma sa plece alaturi de Radoi si Curt la o clinica din Bologna, ca gruparea din Ghencea intentioneaza sa mai achizitioneze un mijlocas central, fara a preciza insa numele acestuia. "E vorba despre un mijlocas central roman care evolueaza in Divizia A, ca sa nu se mai faca atatea speculatii. Steaua l-a transferat pe Victoras Iacob deoarece era singurul jucator pe care si-l dorea", a declarat oficialul stelist.

Referitor la posibilitatea aducerii in Ghencea a unui mjlocas, Protasov a raspuns: "Noi o sa facem tot ce e posibil sa aducem echipa la un nivel bun. Echipa noastra este foarte talentata, iar daca o sa gasim un fotbalist foarte experimentat o sa-l transferam". In alta ordine de idei, "Meme" Stoica este de parere ca suspendarea lui Radoi de catre Comisia de Disciplina pentru parasirea cantonamentului echipei nationale este un nou atac impotriva Stelei. "Mirel este accidentat si trebuie sa-si urmeze recuperarea, iar problema cu federatia nu are nici o legatura cu accidentarea. Este o problema legata de orgolii, de interese... este un alt atac impotriva noastra din seria cu care ne-am obisnuit pana acum", a subliniat Stoica.

Presedintele excutiv al FC Steaua nu stie deocamdata cand va reveni pe teren Radoi. "Trebuie sa asteptam verdictul pe care il va da comisia din Italia, din care face parte si profesorul Marcacio, care printre altele deschide toate congresele de ortopedie din Europa. Iar un alt membru marcant este profesorul Nani, care conduce o clinica unde se recupereaza printre altii, la aceasta ora, Signori, Delvechio si o serie de fotbalisti romani care au realizat si ei, chiar daca nu au nici o legatura cu Steaua, ca e mult mai bine acolo, decat sa fie consultati aici de toti ginecologii", a mentionat "Meme".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.