Tenismenul Victor Hanescu a urcat un loc in clasamentul ATP, pana pe 28, si a ramas singurul roman din top 100 dupa ce Victor Crivoi a coborat 10 pozitii, pana pe 108, conform ierarhiei publicate de site-ul oficial al forului international.
Victor Crivoi nu mai coborase din top 100 din mai 2009, cand a ocupat locul 102, scrie NewsIn.

Pe primul loc continua sa fie elvetianul Roger Federer, urmat de ibericul Rafael Nadal, in timp ce pe trei este scotianul Andy Murray.

In ierarhia de dublu, Romania are tot un singur reprezentant, Horia Tecau, pe locul 52, cu trei locuri mai sus fata de saptamana precedenta.
Urmatorul roman in acest top este Andrei Pavel, care tocmai s-a retras din activitate, si ocupa locul 110.

In aceasta saptamana are loc turneul de la Bangkok, dotat cu premii in valoare de 608.500 de dolari. Pe tabloul principal de dublu este prezent si Horia Tecau, el facand pereche cu britanicul Ross Hutchins.

Un alt turneu va fi la Kuala Lumpur, dotat cu premii in valoare de 947.750 de dolari. Pe tabloul de simplu este prezent si Victor Crivoi, care in primul tur il va intalni pe francezul Richard Gasquet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.