Delegatia de scrima a Romaniei a revenit in tara de la Campionatele Europene din Ungaria cu trei medalii de bronz, performanta care i-a adus locul sapte in clasamentul general pe natiuni, in care Italia a devenit lider pe ultima suta de metri, cu un total de opt medalii, dintre care patru de aur. In ultima zi a intrecerilor continentale de la Zalaegerszeg, echipa feminina tricolora de floreta, avandu-le in componenta pe Cristina Stahl, Roxana Scarlat (foto), Andreea Andrei si Cristina Ghita, a obtinut bronzul, dupa ce a dispus in finala mica de Polonia, cu 32-27.

Astfel, dupa ce sambata seara echipa masculina de sabie a Romaniei castigase medalia de bronz, invingand Ungaria, cu 45-35, iar in primele zile Iuliana Maceseanu urcase pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere in concursul individual de spada, floretistele au imbogatit palmaresul delegatiei noastre, demonstrand ca echipa are un potential serios, chiar daca a pierdut-o pe legendara Laura Badea, retrasa din activitate. Conform site-ului competitiei, floretistele tricolore au fost oprite in semifinale de viitoarea campioana, Italia, dupa ce au trecut in sferturi de echipa tarii gazda, Ungaria, cu 45-38.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.