Clubul de Fotbal Otelul Galati va intra in procedura de lichidare judiciara, la cererea Directiei Generale Judetene a Finantelor Publice. Potrivit cotidianului Monitorul de Galati de ieri, gruparea "ros-alb-albastra" are datorii la stat in valoare de 90 miliarde de lei, in conditiile in care singurul bun al clubului, care ar putea fi vandut, este o tabela de marcaj ruginita! Asa cum se obisnuieste in Romania, Mittal Steel sustine ca echipa de fotbal este inregistrata pe FC Otelul, societate nou-infiintata, care nu are datorii.

Insa, la fel ca in cazul Stelei, nu se poate ca FC Otelul sa nu preia si pasivele lui CF Otelul, astfel incat, pentru a prelua lotul de jucatori, Lakshmi Mittal (foto) trebuie sa achite si cele 90 miliarde de lei. Suporterii galateni au hotarat sa organizeze un miting impotriva patronului indian, care nu da nici un semn ca ar dori sa investeasca in echipa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.