Andrei Pavel a disputat, sambata, la Bucuresti, meciul sau de retragere din cariera de jucator profesionist in compania tenismenului croat Goran Ivanisevic, primul castigator din istorie al turneului Open Romania.
Partida a constat intr-un singur set, insa la scorul de 5-4 pentru Pavel, croatul in varsta de 38 de ani a anuntat ca nu mai poate continua din cauza oboselii, informeaza NewsIn.

In locul sau, a intrat solistul Dan Bittman, insa numai pentru un schimb de mingi cu sportivul roman. Imediat dupa, trupa Holograf i-a dedicat lui Pavel melodia "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", iar mai apoi Loredana Groza a interpretat "We are the champions". De altfel, Pavel a intrat pe teren pe acordurile melodiei "Stand Up (For the champions)", in timp ce publicul prezent l-a aplaudat in picioare minute in sir.

In discursul sau tinut inaintea meciului cu Ivanisevic, Pavel a tinut sa multumeasca primului sau antrenor, Radu Popescu, familiei sale si tuturor celor care l-au sustinut de-a lungul carierei.

Adversarul lui Pavel din meciul demonstrativ, Goran Ivanisevic, fost numar doi mondial, a castigat prima editie a Open Romania, organizata in anul 1993.

In varsta de 35 de ani, Andrei Pavel si-a anuntat retragerea din cariera dupa turneul BCR Open Romania, care se disputa in perioada 21-27 septembrie la Bucuresti. Jucatorul originar din Constanta a castigat de-a lungul carierei 3 titluri ATP la simplu si 6 la dublu, adunand castiguri totale de 5,2 milioane de dolari numai din turneele la care a participat. El este tenismenul roman cu cele mai mari castiguri din sportul alb.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.