Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat vineri ca echipa sa a obtinut o victorie vitala cu Astra Ploiesti, care certifica faptul ca elevii sai si-au revenit dupa infrangerea din derby-ul cu Dinamo si asigura un moral bun inaintea meciului cu Stuttgart.
"Sunt foarte mutumit dupa acest meci, am obtinut o victorie extraodinar de importanta. Sincer, in ultimele nopti nu am dormit prea bine, am fost foarte suparat dupa socul din meciul cu Dinamo. Inca ne urmareste infrangerea aceea din ultimele secunde. Pentru noi aceasta este o victorie vitala. Vroiam sa vad daca ne-am revenit dupa socul cu Dinamo si aveam nevoie si de moral inaintea meciului cu Stuttgart", a declarat Dan Petrescu, vineri, dupa succesul cu Astra Ploiesti.

Tehnicianul a marturisit ca se astepta la un meci greu, pentru ca a jucat impotriva unei echipe care a invins Rapidul si a facut egal cu Timisoara si a apreciat ca la scorul final "s-a facut dreptate, pentru ca echipa a avut multe ocazii si, una peste alta, asta a fost diferenta in acest meci", informeaza NewsIn.

Antrenorul campioanei nu a ezitat sa isi exprime bucuria pentru faptul ca echipa sa a urcat in fruntea clasamentului dupa aceasta victorie. "Macar pentru o zi suntem acolo unde ne este locul. Ne uitam de jos in sus, chiar daca lumea nu ne baga in seama", a spus Dan Petrescu. "Nu ma asteptam la 16 puncte in 8 etape. Este o medie de echipa campioana si speram sa o tinem tot asa pana la sfarsitul turului. Suntem in grafic si avem punctele pe care le meritam", a adaugat el.

Tehnicianul a vorbit si despre meciul cu Stuttgart din Liga Campionilor si a declarat ca echipa germana nu are de ce sa se teama de campioana Romaniei, pentru ca are o echipa foarte buna. "Sincer, ma ganesc la un nou sistem de joc, sa ii surprindem cu ceva la acest meci. Trebuie sa facem mai mult decat am facut la Sevilla. Pentru noi un egal ar fi bun, iar o victorie senzationala", a declarat Dan Petrescu.

Acesta si-a exprimat aprecierea la adresa lui Danalache care a marcat un nou gol ce se adauga celor 3 reusite in meciul din Cupa si a spus ca regreta ca atacantul nu va fi titular cu Stuttgart, dar cu siguranta va juca din primul minut in meciul cu Gaz Metan, din viitoarea etapa.

Managerul Mihai Stoica si directorul sportiv Narcis Raducan au anuntat dupa meci ca Unirea Urziceni va oferi 2.000 de invitatii unor copii de la scolile de fotbal si liceele cu profil sportiv din Capitala la cele 3 meciuri pe care campioana le va juca acasa in Liga Campionilor.

Unirea Urziceni a castigat vineri meciul cu Astra Ploiesti, scor 4-1, in etapa a 8-a a Ligii I si asteapta partida din Liga Campionilor cu Stuttgart, pe care o va juca marti, la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.