Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Razvan Lucescu, a anuntat ca a convocat 10 stranieri pentru partidele cu Serbia si Insulele Feroe din preliminariile CM din 2010, in timp ce alti doi ar putea fi convocati pana pe 2 octombrie, informeaza site-ul FRF.
Stranierii convocati pentru meciurile din preliminariile CM cu Serbia si Insulele Feroe: Cristian Sapunaru (FC Porto), Mirel Radoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Dorin Goian (Palermo), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Mihai Nesu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Paul Codrea (Siena), Cirpian Marica (VfB Stuttgart) si Adrian Mutu (Fiorentina), relateaza NewsIn.

Maximilian Nicu (Hertha Berlin) si Ionut Mazilu (Arsenal Kiev) au primit si ei vineri faxuri de principiu din partea selectionerului, dar o decizie finala in ceea ce ii priveste va fi luata cursul zilei de vineri, 2 octombrie.

Jucatorii din campionatul intern convocati pentru dubla cu Serbia si Feroe vor fi anuntati dupa finalul etapei a 9-a a Ligii I. Lotul nationalei se va reuni la data de 5 octombrie, la Centrul Sportiv de la Mogosoaia.

Partida cu Serbia se va disputa la data de 10 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua Rosie din Belgrad, in timp ce disputa cu Insulele Feroe esre programata pentru 14 octombrie, de la ora 21:0, pe stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt.

Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile pentru CM din Africa de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.