Baschetbalistul dinamovist Tomco Sokolov a suferit o fractura de piramida nazala in urma unor incidente care au avut loc, joi, intre un grup de fani dinamovisti si unul de stelisti la un local din fata stadionului Dinamo, la finalul meciului dintre Dinamo si FC Zlatna, din 16-imile Cupei Romaniei.
La aproximativ o jumatate de ora dupa terminarea meciului, aproximativ 20 de fani stelisti au patruns pe terasa din fata stadionului, unde se aflau mai multi suporteri ai rivalei, dar si un grup de baschetbalisti ai clubului din Stefan cel Mare. Stelistii si dinamovistii s-au luat bataie, iar Sokolov a fost una dintre victimele colaterale ale incidentului, potrivit NewsIn.

El a mers la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a primit ingrijiri medicale, dupa care a plecat acasa, impreuna cu colegii sai.

Potrivit jandarmilor, in jurul orei 23.00 au fost solicitati sa intervina in zona intersectiei dintre soseaua Stefan cel Mare si Barbu Vacarescu, unde mai multe persoane se bateau, iar geamurile restaurantului Red Dogs au fost sparte.

Jandarmii si politistii au identificat in parcul circului din apropiere un grup mare de suporteri ai echipei Dinamo. 28 din componenta grupului au fost dusi la Sectia 6 de politie pentru identificare, amprentare si fotografiere si li s-au intocmit acte de cercetare penala pentru ultraj contra bunelor moravuri si incaierare.

Alte doua persoane care au venit la sectia de politie pentru a cere explicatii cu privire la amprentarea celor 28 s-au ales cu dosare penale dupa ce in portbagajul masinii cu care acestia venisera au fost gasite doua cozi de topor.

O persoana a fost gasita de jandarmi la statia de metrou Stefan cel Mare si transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru ca avea rani. De asemenea, alte doua persoane care au declarat ca sunt suporteri ai echipei Steaua au acuzat leziuni produse de suporterii echipei Dinamo si au primit ingrijiri la spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.