Clubul catalan FC Barcelona a angajat acum mai multe luni o agentie de detectivi particulari care sa-i spioneze pe patru dintre vicepresedintii gruparii, insa nici presedintele Joan Laporta nu stia de aceasta investigatie, informeaza editia online a AS.
Vicepresedintii spionati au fost Jaume Ferrer, Joan Boix, Joan Franquesa si Rafael Yuste, iar publicatia El Periodico de Cataluna, care a publicat informatiile, scrie ca Laporta si trei dintre vicepresedinti nu stiau nimic despre ancheta, scrie NewsIn.

Patru dintre cei cinci vicepresedinti care erau pe lista posibililor candidati la inlocuirea lui Joan Laporta in fruntea clubului au fost spionati la cererea directorului general al clubului, Joan Olivier, iar actiunea s-a petrecut in luna aprilie a acestui an, deoarece clubul a vrut sa se asigure ca actualul proiect se va aplica in continuare, chiar in cazul unei schimbari a conducerii in viitor.

Joan Laporta a fost reales in functia de presedinte in toamna anului 2006, iar mandatul sau este valabil patru ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.