Atacantul brazilian al lui AC Milan, Ronaldinho, a anuntat ca este fericit la formatia italiana si a negat informatiile aparute intr-un cotidian iberic, conform carora ar vrea sa abandoneze fotbalul la finalul acestui sezon, informeaza Corrierre dello Sport.
"Nu m-am gandit niciodata la retragere. Sursa mea de bucurie este si a fost mereu fotbalul. Sunt foarte fericit la Milano si la AC Milan, la fel cum am fost si in celelalte orase din care provin cluburile unde am jucat inainte", a scris pe blogul sau personal fostul jucator al lui FC
Barcelona si PSG.

Potrivit NewsIn, Ronaldinho (29 de ani) a dorit sa clarifice zvonurile aparute pe seama unei posibile retrageri din activitate la finele stagiunii curente, dupa ce ziarul catalan Sport a scris despre fotbalistul brazilian ca "este daramat din punct de vedere psihic si se gandeste sa isi incheie cariera la finalul sezonului".

Atacantul lui AC Milan a catalogat drept false informatiile publicate de cotidianul iberic, precizand ca "totul a fost o persecutie gratuita".

Ronaldinho a fost cumparat de AC Milan in vara lui 2008 de la FC Barcelona, contra sumei de aproximativ 20 de milioane de euro. In primul sezon la gruparea de pe San Siro, evolutiile jucatorului sud-american au fost modeste, iar in a doua parte a campionatului acesta a fost mai mult rezerva.

In actuala stagiune, fostul castigator al Balonului de Aur a inceput ca titular doar doua partide, ambele in Serie A, iar la jocul cu Bologna, castigat cu 1-0 de AC Milan, brazilianul a fost lasat in afara lotului, pe motiv ca este racit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.