Mijlocasul Adrian Cristea a revenit, marti dimineata, in Romania, dupa ce transferul sau la Al-Ahli a esuat, si a declarat ca nu este dezamagit, desi isi daduse acordul scris sa evolueze pentru formatia pregatita de Ioan Andone.
"M-am plimbat, am stat doua zile pe acolo, am mai si iesit, am fost intr-o minivacanta la Dubai. Nu am timp si nici nu are rost sa fiu dezamagit, ma gandesc doar la prezent si viitor. Am facut vizita medicala acolo, totul era ok, dar am inteles ca nu au mai ajuns la un acord pentru bani. Am vorbit cu domnul Andone, era dezamagit ca transferul a cazut pentru ca ma dorea mult la Al-Ahli. Acum important e sa joc si vreau sa imi recastig locul de titular la Dinamo", a spus Cristea, potrivit NewsIn.

Internationalul roman sustine ca semnase deja actele de transfer, dar nu stie motivul pentru care nu s-a mai realizat: "S-au semnat actele, am semnat si eu, dar apoi s-a schimbat totul, nu stiu".

Transferul sub forma de imprumut al lui Adrian Cristea la gruparea din Emiratele Arabe United, Al-Ahli Dubai, nu s-a mai realizat deoarece, conform declaratiilor oficialilor dinamovisti, arabii nu au mai fost de acord cu suma stabilita initial.

"A fost o negociere, dar cand sa semnam actele, au inceput ca nu vor sa plateasca TVA-ul si multe altele. Al-Ahli a vrut sa ne pacaleasca, Adrian Cristea va reveni la Dinamo", a spus vicepresedintele Vasile Turcu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.