Luptatorul Catalin Morosanu a declarat vineri ca va incerca sa-l faca KO pe coreeanul Taiei Kin in super-fight-ul din Gala Final Elimination 16 de la Seul, pentru ca altfel ii va fi imposibil sa-l bata la puncte, tinand cont ca adversarul lupta pe teren propriu.
"Sunt bine pregatit fizic, de mult nu m-am simtit atat de bine si merg la Seul sa castig. Voi avea o lupta foarte grea, cu coreeanul Kin, un luptator care duce fara probleme patru reprize, rezistent, dar sunt pregatit sa-l bat. Voi da totul pentru a-l face KO, pentru ca altfel voi avea viata grea cu arbitrii. In conditiile in care voi lupta cu un sportiv local, imi va fi aproape imposibil sa castig la puncte. Pentru mine deviza pentru aceasta lupta este ori cad eu, ori el", a declarat Catalin Morosanu, conform NewsIn.

Antrenorul lui Morosanu, Mihai Constantin, a declarat ca prezenta in gala de la Seul echivaleaza cu o semifinala de Liga Campionilor la fotbal: "Daca as face o comparatie cu fotbalul, gala de la Seul reprezinta o semifinala de Liga Campionilor. Catalin are o sansa imensa de a ajunge la marea gala de la Yokohama, de aceea va da totul pentru a-l invinge pe Taiei Kin. Catalin a slabit 5 kilograme in ultima perioada, pentru ca luptatorul coreean este mai rapid, alearga mult in ring, avand un stil pe care noi nu prea il agream. Nu sta la lupta, da si fuge".

Catalin Morosanu, care a primit o invitatie sa participe la aceasta competitie, va lupta pe data de 26 septembrie in gala Final Elimination 16 de la Seul cu coreeanul Taiei Kin, intr-un super-fight, iar in cazul unei victorii va lupta intr-un meci de rezerva la gala de la Yokohama.

Singurul sportiv roman calificat la gala de la Seul este Daniel Ghita, castigator al piramidei de la Tokyo. Ghita va lupta un singur meci, cu Semmy Schilt, iar daca va castiga se va califica pentru gala de la Yokohama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.