Grupul UniCredit a inaugurat astazi parteneriatul pe trei ani cu UEFA Champions League, prin gazduirea evenimentului de lansare a UEFA Champions League Trophy Tour la Milano, un proiect spectaculos, care ofera pasionatilor fotbalului si publicului larg posibilitatea sa vada trofeul si sa intre in atmosfera efervescenta a celei mai prestigioase competitii europene inter-cluburi.
Incepand de astazi si pana pe 20 septembrie, Piata Domului, aflata in centrul istoric al orasului, va fi decorul Trophy Tour Village. Acesta va reprezenta un punct de atractie gratuit, unde vizitatorii vor putea sa exploreze lumea fascinanta a UEFA Champions League.

Dupa ce vor parcurge „tunelul jucatorilor”, vizitatorii vor patrunde intr-un spatiu expozitional captivant, reunind fotografii, scurte filme si efecte multi-media prin care se evoca marile competitii, golurile si momentele memorabile din fotbalul de clasa mondiala. „Peretele eroilor” este dedicat celor mai buni jucatori din toate timpurile, ai Cupei Europene si ai succesoarei sale, UEFA Champions League, iar ecranele video mari readuc, de asemenea, in prim plan secvente magice din prestigioasa competitie.

La conferinta de presa de lansare a acestui eveniment au luat parte reprezentanti ai Grupului UniCredit, ai UEFA si ai autoritatilor locale din Milano, precum si celebritati ale fotbalului mondial, ca Luís Figo si Franco Baresi. Conferinta a avut loc in aceasta dimineata in Piata Domului, in camionul care va gazdui UEFA Champions League Trophy Tour.

Trofeul UEFA Champions League va vizita si orasele Zagreb (Croatia), intre 25-26 septembrie, Bucuresti (Romania), intre 3-4 octombrie, Budapesta (Ungaria), intre 10-11 octombrie, inainte de escala finala - Sofia (Bulgaria), intre 17-18 octombrie.

Un al doilea grup de tari va fi vizitat in anul 2010, iar al treilea, in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.