Tehnicianul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a anuntat, formatia cu care va incepe meciul cu Barcelona, din Grupa F a Ligii Campionilor, iar capitanul Romaniei, Cristian Chivu, se numara printre titulari, informeaza site-ul clubului italian.
Antrenorul portughez "i-a lasat cu gura cascata" pe jurnalistii prezenti marti la conferinta oficiala de presa, dupa ce le-a comunicat acestora titularii din partida cu formatia iberica. Printre cei care vor intra din primul minut in confruntarea de miercuri se va afla si Cristian Chivu, menajat in jocul cu Parma, de duminica.

Potrivit lui Mourinho, fundasul roman va incepe disputa cu gruparea catalana in banda stanga a apararii lui Inter, potrivit NewsIn.

Tehnicianul gruparii milaneze a prefatat apoi intalnirea cu campioana Europei, echipa care, in opinia sa, va avea avantajul omogenitatii: "Nu vreau sa cred ca spaniolii sunt favoriti, dar nu putem nega faptul ca ei joaca impreuna de mult timp. In acest sezon, Barcelona are doar doi jucatori noi, pe cand la noi se regasesc cinci nume noi. Apoi, nu trebuie sa uitam ca Barcelona este o scoala de fotbal, care are aceeasi filosofie de foarte multi ani. Cat despre Inter, este o echipa care inca se afla in constructie".

Mourinho a continuat pe aceeasi tema: "Cei care scriu ca maine trebuie sa castigam cu orice pret nu inteleg nimic din fotbal. Meciul nu va fi unul de totul sau nimic si nici unul pe viata si pe moarte. Este un joc din cele sase pe care le avem de disputat in grupa".

Campioana ultimelor trei sezoane din Serie A, Inter Milano, va intalni, miercuri, pe teren propiu, campioana Spaniei si, totodata, detinatoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, in primul meci din Grupa F a celei mai importante competitii intercluburi din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.