Atacantul Bogdan Mara a semnat un contract pe o perioada de doi ani si jumatate cu Rapid si va avea un salariu anual de o suta de mii de dolari. "Am renuntat la banii din China, unde aveam un contract de 500.000 de dolari pe an, dar nu pentru asta am venit in Romania. Am ales Rapidul pentru ca mi s-a parut o echipa stabila la nivelul conducerii si pentru ca aici se vrea performanta. Cred ca pot acoperi mai multe posturi. Mi-as dori sa fiu titular", a declarat Mara.

Bogdan Mara a evoluat in returul sezonului 2004/2005 la formatia spaniola Poli Deportivo Ejido, unde a fost imprumutat de gruparea chineza Tianjin Teda. In Divizia A, Mara a mai evoluat la Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, FC Arges, iar in strainatate a mai jucat la Deportivo Alaves. Chiar daca giulestenii au adus un "nume" in lot, suporterii nu doresc sa viseze pana nu il vad la treaba pe atacant. "Hmmm, nici nu stiu ce sa zic, daca Mara e o achizitie buna sau tot un jucator luat asa, ca e mai cunoscut, sau sa il fure Stelei, sau ca a dat 2, 3 goluri pe plaja cu jucatorii peste 35 ani. Totusi, nu cred ca de un atacant mai aveam nevoie noi", a scris alex 19 pe site-ul supoterilor rapidisti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.