Federatia Romana de Fotbal a stabilit ca finala Cupei Romaniei se se dispute in acest sezon la Iasi, pe stadionul Emil Alexandrescu, la data de 5 iunie 2010, informeaza site-ul oficial al FRF.
"In primavara am solicitat FRF sa organizam finala trecuta a Cupei Romaniei, dar atunci a fost ales orasul Targu Jiu. Acum, oficialii FRF ne-au trimis in scris propunerea de a gazdui finala actualei editii, iar noi am raspuns afirmativ. Va fi o onoare pentru noi sa aducem in Copou finala competitiei. Va fi un aveniment major si vom face tot posibilul sa il organizam cat mai bine", a declarat, pentru NewsIn, presedintele executiv al formatiei din Iasi, Sorin Boca.

FRF va gazdui vineri, de la ora 16:00, tragerea la sorti pentru 16-imile Cupei Romaniei, faza in care vor intra in competitiei si formatiile din Liga I. Meciurile din aceasta faza vor avea loc in zilele de 22, 23 si 24 septembrie, in timp ce optimele de finala se vor disputa pe 27, 28 si 29 octombrie.

In sezonul trecut, Cupa Romaniei a fost castigata pentru al doilea an consecutiv de CFR Cluj, care a trecut de FC Timisoara, scor 3-0, intr-un joc disputat la Targu Jiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.