Se pare ca performantele sportive se obtin cu multe sacrificii in ziua de azi. Mexicanul Juan Manuel Marquez a socat o lumea intreaga cand a decis sa dezvaluie ca pentru a avea succes isi bea propria urina inainte de meciuri.
Boxerul a marturisit ca o importanta sursa de vitamine si proteine o reprezinta chiar propria urina, pe care nu se sfieste sa o bea inainte de orice confruntare. Marquez bea in fiecare zi cate o jumatate de pahar de pipi, pentru ca, spune el, aceasta portie il ajuta in pregatire, scrie Cancan.

"Am inceput sa beau acum vreo cinci sau sase partide si am vazut ca imi merge foarte bine, e pacat sa ma opresc acum. In urina sunt foarte multe vitamine si proteine pe care corpul nu a apucat sa le asimileze si nu e bine sa le irosim"
, a declarat boxerul inaintea confruntarii sale cu Mayweather junior.

Insa acest lucru nu este o noutate: urinoterapia are o vechime de peste 2500 de ani, iar in zilele noastre, terapeuti din toata lumea fac referire la eficienta tratamentului cu urina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.