Sute de persoane printre care si jucatori ai echipei MKB Veszprem au depus coroane, flori si au aprins lumanari in memoria handbalistului Marian Cozma, care ar fi implinit, marti, 27 de ani, informeaza presa din Ungaria.
Oamenii au aprins lumanari chiar in fata localului Patriota, unde Marian Cozma a fost injunghiat in luna februarie. Acolo a fost afisata o fotografie a fostului jucator langa care era scris: "Nu te vom uita". In imediata apropiere a fost amenajat un stativ pe care oamenii au aprins lumanari si au pus flori, relateaza NewsIn.

La evenimentul de comemorare a fost pezent si sarbul Zarko Sesum, unul dintre handbalistii raniti in urma incidentului in care Marian Cozma a murit, antrenorul echipei MKB Veszprem, Lajos Mocsai, dar si selectionerul Ungariei, Istvan Csoknyai.

De asemenea, un post de televiziune a difuzat filmul despre moartea lui Marian Cozma numit "O tara injunghiata in inima". Filmul este realizat de producatorul maghiar Kalomista Gabor, are o durata de 85 de minute, iar rolul lui Marian Cozma a fost jucat de Czapko Antal. Inainte de a fi transmis pe micul ecran, filmul a putut fi vazut in 29 de cinematografe din Ungaria.

Marian Cozma ar fi implinit pe 8 septembrie 27 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.