Capitanul echipei nationale a Serbiei, Dejan Stankovic, a declarat ca a vorbit despre partida cu Franta din preliminariile CM din 2010 cu omologul sau din reprezentativa Romaniei, Cristian Chivu, iar acesta i-a dat informatii despre "cocosi", informeaza cotidianul Blic.
"Situatia s-a schimbat foarte mult. Daca mi-ar fi spus cineva acum un an ca vom fi atat de aproape de turneul final, i-as fi spus ca glumeste. Acum ar fi pacat sa nu profitam de oportunitate. Trebuie sa fim calmi, calculati si sa obtinem o mare victorie. Am vorbit cu coechipierul meu de la Inter, Cristian Chivu, iar acesta mi-a spus ca francezii au un mijloc si un atac foarte puternice. Asadar, trebuie sa acoperim foarte bine spatiile de joc. Au niste individualitati extraordinare si, chiar daca au remizat cu Romania, la pauza puteau conduce cu 3-0 ", a spus Stankovic, conform NewsIn.

Romania a remizat cu Franta, in deplasare, scor 1-1, iar Serbia va juca impotriva francezilor in urmatoarea etapa din Grupa a 7-a a preliminariilor CM din 2010. In aceeasi runda, tricolorii lui Razvan Lucescu vor intalni, miercuri, pe teren propriu, reprezentativa Austriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.