Echipa de fotbal Steaua, calificata in "16"-imile Cupei UEFA, va afla, pe 17 decembrie, adversarul cu care se va confrunta in primavara europeana. "Ros-albastrii" vor astepta cu interes si ultima etapa din Grupa B a Cupei UEFA, programata pe 16 decembrie, cind vor sti pozitia finala din clasament. Deja calificati in faza urmatoare, bucurestenii vor sta in ultima etapa din grupe.
Daca se va clasa pe locul 2 in Grupa B a Cupei UEFA, trupa lui Zenga va intilni una dintre cele opt formatii care au terminat faza grupelor, in Liga Campionilor, pe locul 3. Stelistii ar putea da piept cu patru formatii la care evolueaza jucatori romani: Sahtior Donetk (Cosmin Barcauan, Flavius Stoican, Razvan Rat, Ciprian Marica, Daniel Florea, plus antrenorul Mircea Lucescu), Dinamo Kiev (Florin Cernat si Tiberiu Ghioane), Panathinaikos Atena (Lucian Sinmartean si Dumitru Mitu) si Ajax Amsterdam (Bogdan Lobont si Nicolae Mitea). Va prezentam adversarii pe care i-ar putea infrunta bucurestenii in cazul clasarii pe locul 2 in Grupa B.

Varianta 1

Sahtior Donetk
Dinamo Kiev
Panathinaikos Atena
Ajax Amsterdam
FC Valencia
Olympiakos Pireu
Fenerbahce Istanbul
TSKA Moscova

Locul 3 e mai bun

Daca jocul rezultatelor din ultima etapa a Grupei B din Cupei UEFA va trimite Steaua pe locul 3, gruparea din Ghencea va avea ca adversar una dintre formatiile care vor termina pe primul loc in faza grupelor. In toate grupele, locul intii se va stabili dupa ultima etapa, programata pe 16 decembrie. Eventualii adversari par mai accesibili decit echipele "retrogradate" din Liga. Tabelul de mai jos indica formatiile care ar putea cistiga grupele din Cupa UEFA si, implicit, ar putea intilni Steaua in "16"-imi.

Varianta 2

Grupa A: Feyenoord Rotterdam, Schalke 04 sau FC Basel
Grupa C: Dnepr Dnepropetrovsk sau Real Zaragoza
Grupa D: Newcastle sau Sporting Lisabona
Grupa E: Middlesbrough, Partizan Belgrad sau Villarreal
Grupa F: AZ Alkmaar sau Glasgow Rangers
Grupa G: Benfica Lisabona sau VfB Stuttgart
Grupa H: FC Sevilla sau OSC Lille.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.