Presedintele de onoare al clubului Ceahlaul, Gheorghe Stefan, a declarat, vineri, ca a solicitat FRF sa organizeze meciul Romaniei cu Insulele Feroe la Piatra Neamt, mai ales ca gruparea pe care o conduce va sarbatori in acest an 90 de ani de la infiintare, transmite corespondentul NewsIn.
"Vrem sa sarbatorim 90 de ani de la infiintarea clubului prin programarea unui meci international oficial al Romaniei. La Bucuresti nu stiu cata lume ar veni la un meci cu Feroe, dar in provincie tricolorii au multi fani. Cred ca avem sanse, in conditiile in care tineretul va juca la Botosani. In plus, la Piatra Neamt gazonul si drenajul sunt excelente, in comparatie cu Ghencea, care arata deplorabil, ca in campionatul judetean", a spus Stefan.

Echipa nationala a Romaniei va evolua cu Insulele Feroe pe 14 octombrie, in ultimul meci al Grupei a 7-a de calificare pentru CM din 2010.
Oficialul Ceahlaului a trimis o invitatie si dinamovistilor de a juca partidele din Liga Europa tot pe stadionul Ceahlaul.

"Dinamo are sanse mici sa poata gazdui pe propriul teren aceste meciuri, la care se cer conditii de Liga Campionilor. Eu ii astept la Piatra Neamt. Am asteptat si Vasluiul, in cazul in care s-ar fi calificat, dar n-a fost sa fie",
a mai afirmat presedintele gruparii nemtene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.