Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat agentiei NewsIn, ca nu se pune problema sa paraseasca gruparea din Ghencea pentru ca patronul Gigi Becali a insistat ca Dayro Moreno sa fie trecut pe lista UEFA si a argumentat ca el este doar un angajat al clubului.
"Trecerea lui Moreno pe lista UEFA este responsabilitatea domnului Becali, eu sunt un angajat al clubului. Sunt multumit de modul cum decurge relatia mea cu domnul Becali, noi avem un lucru comun, iubim clubul. Vreau sa rasplatesc prin rezultate increderea care mi s-a acordat. Sunt devotat culorilor clubului 1000 la suta", a spus Bergodi, care a intarit faptul ca nu sunt disensiuni intre el si patron: "Nu doresc sa plec de la Steaua, am in suflet aceasta echipa si categoric nu vreau acest lucru. Cum sa plec? Nu vreau sa plec!".

Tehnicianul a explicat ca dorinta lui Gigi Becali de a-l vedea trecut pe lista UEFA pe Dayor Moreno nu a generat proteste in vestiarul Stelei: "Am vorbit deschis cu jucatorii despre situatia lui Dayro si nu am vazut nicio urma de suparare pe fata lor pentru ca Moreno a fost trecut pe lista UEFA. I-am intrebat daca au vreo problema si ei mi-au spus ca daca un jucator poate fi util echipei, nu au nimic de obiectat la adresa lui. Nu a iesit niciun scandal in vestiar din cauza asta".

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri, ca mijlocasul Dayro Moreno a fost trecut pe lista UEFA pentru meciurile din Liga Europa la cererea sa, dar nu s-a consultat in aceasta privinta si cu antrenorul Cristiano Bergodi.

Antrenorul gruparii din Ghencea a explicat si motivul care l-a determinat sa-l puna pe Ionut Rada pe lista UEFA: "M-am gandit bine, aveam nevoie si de un fundas cu experienta in cupele europene. Nu aveam niciun fel de problema cu Rada, l-am trecut pe lista UEFA si cred ca poate fi util echipei".

Bergodi a dezvaluit ca intentioneaza sa implementeze o idee tactica, menita a ridica nivelul tehnicitatii din jocul Stelei: "Avem o echipa tehnica, care poate deveni si mai tehnica. Ma gandesc la ceva nou din punct de vedere tactic pentru ca suntem Steaua si vreau sa jucam si sa devenim si mai tehnici. Cand vom avea lotul complet voi incerca sa implementez asta, iar pana atunci vom lucra asta la antrenamente, sa vedem cum se comporta jucatorii. Acum e doar o idee, sa vedem daca va fi posibil sa o punem in aplicare. Nu va fi schimbat sistemul de joc".

"Ma astept ca Steaua sa capete o identitate mai accentuata dupa cantonamentul din iarna. Eu am si spus la inceputul campionatului ca se mai pot intampla accidente si infrangeri. Am pierdut cu Urziceni si Dinamo, dar probabil pentru ca in acest moment nu suntem asa experimentati ca aceste echipe, insa noi am jucat bine in aceste meciuri, sunt multumit de ceea ce am facut pana acum", a mai spus italianul.

Intrebat ce lipseste in acest moment in jocul Stelei, Bergodi a raspuns: "Nu mi se pare corect sa spun asta, stiu ce ne lipseste in joc, dar nu o voi spune. Ma gandesc mereu daca pot imbunatati jocul si caut mereu sa avem un echilibru din punct de vedere tactic".

In ceea ce priveste faptul ca Gigi Becali isi doreste ca Steaua sa realizeze o performanta istorica in acest sezon, Bergodi a opinat: "E normal ca domnul Becali sa vrea trofeul Ligii Europa, campionatul si Cupa Romaniei. Pentru mine nu e niciun fel de problema ca are acest obiectiv. Si eu am ambitia de a castiga fiecare meci, dar deocamdata ma gandesc la obiectivele echipei pe termen scurt. Sunt foarte ambitios, si eu vreau sa castigam titlul, Cupa Romaniei si, dupa aceea, sa avem un parcurs cat mai lung in Liga Europa. Acest obiectiv nu pune presiune pe mine, sunt foarte multumit ca lucrez la Steaua si vreau sa fac la randul meu performante".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.