Jamaicanul Usain Bolt, triplu campion olimpic si mondial, a inaugurat, ieri noua pista de atletism a stadionului Roi Baudoin, pe care va concura vineri in proba de 200 de metri, in cadrul unei reuniuni care va conta pentru circuitul Golden League.
La reuniunea de la Bruxelles, Usain Bolt va concura la proba de 200 de metri, acolo unde va incerca sa bata recordul competitiei (19:19,100 secunde), detinut de americanul Tyson Gay.

"Am alergat destul la 100 de metri in acest an, iar impreuna cu antrenorul meu am decis sa concurez doar la 200 de metri. Inca nu am incercat aceasta pista, dar cred ca este numai buna pentru a face performanta", a spus Bolt, potrivit NewsIn.

Acest concurs va fi ultimul din Europa la care va participa Bolt, care la ultimele Campionate Mondiale, disputate la Berlin, a stabilit noi recorduri mondiale atat la 200 de metri, 19,19 secunde, cat si la 100 metri, 9,58 secunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.