Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat agentiei NewsIn, ca este optimist in ceea ce priveste posibilitatea ca Romania sa invinga Franta, rezultat care ar face sa creasca sansele de calificare ale nationalei la CM 2010.
"Chiar putem sa invingem Franta, cred cu tarie in ceea ce spune si ceea ce face Razvan Lucescu.Cred in calificarea la CM 2010", a afirmat Dumitru Dragomir, potrivit NewsIn.

Nici presa franceza nu este foarte incerzatoare in reprezentativa din Hexagon si scrie ca in cei cinci ani pe care Raymond Domenech i-a petrecut la carma nationalei cocosului galic, vicecampioana mondiala nu are un stil de joc care sa o individualizeze.

"Din 2004 si pana azi, inca incercam sa descoperim stilul Domenech. Si acum jocul nostru penduleaza undeva intre plictiseala si incoerenta, care nu fac decat sa-i bulverseze pe jucatori, care, si asa, nu au niciun reper. Un mare parior in viata sa privata, se pare ca are o incredere oarba in instinctul sau. De-a lungul timpului, s-a dovedit ca flerul sau este singurul lucru dupa care se ghideaza atunci cand ia o decizie in calitate de selectioner",
scrie Le Parisien.

In final, autorul articolului citeaza un international francez, care a povestit un fragment din discursul pueril pe care Domenech l-a tinut jucatorilor inaintea unei partide. "Daca jocul se desfasoara in banda dreapta, atunci intreg blocul se deplasaeaza in dreapta. Daca mingea este in stanga, va deplasati si voi in acea zona".

Le Parisien incheie prin a nota ca "dupa cinci ani de navigatie sub comanda actualului selectioner, nu se stie daca redez-vous-ul albastrilor cu destinul va avea un final fericit".

Reprezentativa Frantei, ocupanta locului 2 in Grupa a 7-a preliminara, la cinci puncte in spatele liderului Serbia, care are un meci mai mult disputat, va primi, sambata, vizita nationalei Romaniei. Echipa pregatita de Razvan Lucescu a adunat 7 puncte dupa primele 6 meciuri si ocupa pozitia a 5-a in clasament, la sase puncte in spatele adversarei de sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.